tiistai 3. huhtikuuta 2012

PiuPau

Kevättä rinnassa totta tosiaan! Ihan kamala pesänrakennusvietti :)

Eilen tuli siivottua toinen vinteistä, se, joka on saatettu valmiiksi laminaatteineen ja tiivisteineen (mikähän se sana todellisuudessa on, jotenkin ei päässä taas leikkaa). Se koko vintti olikin sen näköinen, että aihetta ehkä oli. Nyt siis kun yläkerran eteisen vaatekaapit siirrettiin makuuhuoneeseen laminoinnin ja maalaamisen tieltä, on makuuhuoneessa ollut suhteellisen ahdasta kaikkine kaappeineen. Joten nyt, kun vinttitila tuli siivottua, sinne sai aika paljon laitettua tavaraa pyörimästä ja osa Elfa-hyllyköistä päätyi sinne säilytystilaksi.
Lapsella on kamala määrä vaatetta, joka odottaa aikaa, jolloin lapsi on isompi :) Kaikki se rompe löysi nyt oman paikkansa hyllyistä, joten ehkä ne sopivan kokoiset sitten aikanaan jopa löytyvät käyttöönkin ;)



Tältä siis näyttää makuuhuone - kerrassaan vetävä, vai mitä? ;) 

Eilen päädyttiin myös siihen, että eteisen vaaleanvihreä väri kaipaa jotain muuta rinnalleen. Kipaistiin maalikaupassa, ja mukaan lähti sellanen pinkkien pinkki, että vähän ujomman päätä vois kivistää x) Meinas kyllä omallakin kohdalla käydä niin, kun maali seinässä vastaan katseli. Onneksi maaleilla on kyllä loppujen lopuksi sitten valmistuessaan näyttää ihan hyviltäkin. Ja tuolla maalattiin vain yksi seinä, jota vielä koristaa ovikin keskellä, joten ei se ehkä niin hallitsevaksi tule.



Siinäpä sitä rappukäytävän vaaleenvihreää seinää sekä vihdoin molemmat kaiteet seinään kiinnitettyinä ;) Vähän joutunee vielä siistimään kaiteiden pintaa, mutta parempi tää taas on, kuin alkuperäinen! 



Rapussa on myös alkuperäisesti talossa ollut (tai siis ainakin oli, kun tänne muutettiin) vihreä kummallinen, naulakko. Meinasin ensin, että sen olisi voinut maalata, mutta päädyin siihen, että tuo väri on oikeastaan ihan sopiva. Naulakon päällä keikkuvat maailmalta tulleet patsaat :) 

Kovasti odottelen (ja varmaan muutkin tässä taloudessa) tulevaa lomaa. Pienin perheestä oli ostanut tänään itselleen suklaapupun. Siinä ehkä yksi syy odottaa Pääsiäistä ;) Omat odotukset ehkä liittyy enemmänkin siihen, että on AIKAA tehdä kaikkea. Kuten sanottu, pesänrakennusvietti. Tekee mieli vaan siivota ja puunata, järjestää ja laitella. Totuushan toki voi olla se, että koko loma vaan maataan sohvalla ja ihmetellään ;)


Tällaisen Pääsiäiskukkasen saimme ystävältä, sitä katsellessa voi vaan odotella lomaa... :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti