sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Viikonloppukin oli ja meni.

Ajatus oli saada aikaseksi vaikka ja mitä, mut jostain syystä aikomukset on aina vähän eri asia, kuin se totuus... ;) Laitetaanko vaikka sen syyksi, että lauantaina satoi ja oli niin tylsä ilma, ettei huvittanut tehdä mitään. Tosin saatiin kuitenkin raahattua yläkerran eteiseen olohuoneen kirjahylly. Näin vähän unia jokunen aika sitten, ja siinä se kirjahylly mun mielestä sopi sinne oivallisesti.


Näyttää hieman orvolta tolleensa, oli hieman vaikeuksia ylipäänsä saada kuvattua koko kaappia ja seinää ja toista seinää... ILMAN, että kuvaan tulee myös jotain ovenkarmeja... :) 


Sain raahattua yläkertaan myös yhden kasvin, tai puun. Aiemmin kaikki onkin ollut vaan olohuoneessa alhaalla, tosin hieman on päässyt myös nyt keittiöön rehottamaan. Kunhan tää koko hässäkkä saadaan johonkin "tilaan", niin ehkä asiat alkaa setviytymään. Mikä tulis ja minnekin...


Pienoinen puu, jonka adoptoin pari talvea sitten... :) Ei ehkä ihan parhaassa kukoistuksessaan, mutta ehkä taas innostuu jossain kohtaa. Taustalla Mexicon tuliainen. Tässä kuvassa vähän toi vaaleanvihreä seinäkin näkyy erilailla. Vaaleeta kattoa vois vähän ehkä uusia... Sitten joskus ;) 


Pakko tässä vielä vähän mainostaa, niinkin typerää asiaa, kuin wc-paperi :D Mutta siis viime syksynä/talvena vertailin wc-paperien hintoja (niinkuin monena talvena, kesänä jne... aiemminkin ;)), ja satuin löytämään Nickyn. Sillä hetkellä hyllyssä oli sekä puna-oranssisia lehtiä sekä sinisiä pingviineitä. Nyt perjantaina käytiin pitkästä aikaa S-marketissa, ja oli pakko mennä katsomaan, löytyykö Nickya. YES! Ei vois ihminen onnellisemmaks tulla, kun sillon, kun löytää tyyliin kaupan halvinta vessapaperia, ja vielä tulppaanikuviolla! Nicky wc-paperi on mielestäni melkeinpä syy alkaa S-marketin vakioasiakkaaksi... ;) Lidl on kuitenkin sen verta halvempi ruokien suhteen, että ehkä pidättäydyn siellä kuitenkin. Mutta Nickya on pakko saada silloin tällöin :) Herkkua, eikö? :)


Perjantain ilona oli (karkkien lisäksi) myös nachot. Tuntuu, että se on alkanut olemaan useammankin perjantain vakiovieras. Mutta hyviähän ne on, ei voi muuta sanoa. Varsinkin salaatilla, nam!


Pihallakin tuli hitusen käytyä. Jotenkin tää sisätilojen uudelleenmuokkaus on nyt niin kovassa vauhdissa (joojoo, hiljaa hyvä tulee...), ettei nyt ihan kamalasti kerennyt pihaa tonkimaan. Mutta kuvia kävin kuitenkin nappaamassa. Lunta piisaa vielä, mutta kukkien ja puiden ympäriltä alkaa olemaan jo aikamoisen sulaa.


Jännää kyllä katella tota pihaa, kun ei ollenkaan tiedä, mitä sieltä ilmaantuu... Jee, tulossa ensimmäinen kesä omassa kodissa ja omalla pihalla! Pihan laittamista saa vielä odotella, kun naapuriin ois porukka rakentamassa ja menee piha muutoinkin vähän uuteen uskoon, mutta jos jossain kohtaa kesää kuitenkin pääsis laittelemaan... Vaikkapa leikkimökin :)

1 kommentti: