lauantai 22. kesäkuuta 2013

Alan jo toistamaan itseäni :)

Eli päivän juttu on kuisti.

Tänään saatiin jo maalattua. Hyvin meni :)

Pohjamaalit paikallaan!


JA SIT EI ENÄÄ MENNYKÄÄN NIIN HYVIN:
Vierekkäin siis juuri maalattu ovi sekä juuri maalattu paneeliseinä. Minkä takia nuo paneelit vaihto väriä tollasiks likasiks? Oiskohan ne kenties pitäny hioa ensin...? :) 


Eilen myös mies otti ja maalasi reippaana miehenä ulkorappusten kaiteet. Aika hyvännäköstä tuli :)

Tässäkin tokikin vaan pohjamaali.


Laitetaan nyt ihmeessä vielä vertailukuva jokusen viikon takaa:

On kai tuossa hitusen eroa... :) 


Ja sitten oli se juhannus. Rauhallinen juhannus olikin. Lapsi leirillä (kiitokset Kiljavan leirikesälle, kyllä lapsi kuulkaat oli ilonen ja tyytyväinen - ja olis halunnut heti perään toiselle viikolle ;D). No, lapsi oli poissa, me remontoitiin. Ja siivottiin:

...yllätys, lapsi ei vieläkään päässyt omaan sänkyynsä nukkumaan...
Keräsin kaikki talvivaatteet (hanskat, pipot, villasukut ja kaulaliinat) kasaan ja koitin niputtaa ne samoihin pinoihin. Jepjep. Se vaati seitsemän muovipussia. En usko, että kaikki kamat löytykään vielä...
Selvitin myös vaatehuoneeseen tien. Raskasta se oli. Mut nyt siellä on kaikki talvipuvut ja ja lapsen isot vaatteet. Voi vaan kuvitella, miten paljon sitä vaatetta on... ;) 


Sen lisäks tokikin juhannukseen kuuluu syöminen:

Lapsi on poissa, joten aikuiset... No, ei ainakaan siivoa jälkiään. Onneks lapsi tuli kotiin ja alkaa taas normaali elämä ja jälkien korjaaminen :) Ruoka oli kuitenki hyvää ja kaikki oli tyytyväisiä. Ja nyt on melkein toi ruokien takana oleva kierrätyskeskuskin siirretty muovipusseihin ja odottamaan siirtymistä sinne oikeeseen kierrätyspaikkaan ;)  


Sellanen juhannus. Eiköhän tässä vielä huomenna saada jotain aikaseks. Sitten vielä viikko töitä ja sitten pitkäpitkä loma :) JEE! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti